Транспортер за куче или маче Cabrio

2.900,00 ден

Транспортер за куче или маче: Патувањето со вашиот пријател со 4 нозе никогаш не било толку удобно и убаво. Но, дури и за кратки патувања или да го однесете на ветеринар,  носач Linus Cabrio за мачки и мали кучиња со двојно отворање е неопходен додаток.

  • отворањето на покривот ви овозможува лесно да го контролирате вашето домашно милениче
  • направени со тврда квалитетна пластика
  • со оригинален и атрактивен дизајн, нетоксична пластика
  • димензии  50 x 32 x 34.5 cm

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/trasportini-per-gatti/linus-cabrio/

Предната метална врата и дупките гарантираат одлична вентилација и благодарение на двојното отворање, носачот Linus Cabrio е навистина лесен и удобен за чистење. Достапен е во повеќе бои.

Транспортер за куче или маче:

5 на залиха