Транспортер за куче или маче Carry Sport

2.450,00 ден 1.950,00 ден
-20%

Carry Sport е транспортер (носач) за мали кучиња и мачки,

  • направени со тврда квалитетна пластика
  • со оригинален и атрактивен дизајн.
  • нетоксична пластика
  • димензии  48,5 x 34 x 32 cm

Производител: Imac – Italy

Кутијата е изработена од нетоксична пластика со отвори за совршено проветрување и проѕирна пластична врата со пригодни куки за заклучување на четирите агли за можност за нејзино отворање или отстранување. Достапен е во пет модерни бои.

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalog/en/cats/cat-carriers/carry-sport/?lang=en

Транспортер за куче или маче:

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

5 на залиха