храна за зајак OLA

140,00 ден

Храна за зајак OLA е комплетна храна за сите видови на зајаци.

Комплетен микс на зрна и гранули со витамини и минерали за да обезбеди соодветна хранлива подршка потребни за врвно здравје и оптимален раст.

Пакување  800 гр.

Категорија: