храна за канаринци OLA

180,00 ден

Храна за канаринци OLA е комплетна храна за канаринци и други птици пеачи.

Формулирана со врвна, природна мешавина на семиња со додадени витамини, минерали и хранливи материи во трагови.

Пакување од 800 гр.

Категорија: