храна за канаринци Vitakfraft Menu

170,00 ден

Vitakfraft Menu® канаринци – е нашата докажана основна храна со висококвалитетно семе од, ленено семе богато со протеини и жито зрело на сонце како што се жолто, бело и црвено просо за здрава сеопфатна понуда на канаринци. Пакување: 500гр

  • За канаринци
  • Мешавина со вредно жито и семиња
  • Есенцијални витамини, минерали и елементи во трагови
  • Формула без шеќер
  • Без бои и конзерванси, без вештачки ароми
  • VITA® HERBS – избрани билки

Произведено во Германија

+ Есенцијални витамини:

За оптимална нега на животните и спречување на симптоми на недостаток.

+ Имуноактивен:

Бета-глуканите го поддржуваат имунолошкиот систем и ја зајакнуваат одбраната на птиците.

+ Минерали и јод:

Доволно снабдување со минерали, јод и други елементи во трагови за поддршка на метаболизмот.

Шифра: 10620 Категорија: