Шише за патување

350,00 ден

Шише за патување 250мл

Отсега секогаш ќе имате вода со вас за време на прошетки, вежби или на пат во автомобилот. Со овој практичен трошач имате вода, а во исто време имате и чинија за пиење со вас.

  • Шише што се полни
  • Послужавник за шишиња и пијалоци во едно
  • Лесен за користење
  • Клип за закачување

Повеќе инфо: https://www.duvoplus.com/en/100100000

5 на залиха