гумена топка играчка за куче -полна гума 6.5см

390,00 ден

гумена топка играчка за куче -полна гума 6.5см: Оваа duvoplus Bouncy Ball скока екстра високо насекаде! Часови забава за кучињата и нивните сопственици. Направено од силен, тврд материјал за многу часови весело играње!

  • издржливa топка (полна гума)
  • отскокнува екстра високо
  • силен материјал кој тешко се кине
  • различни бои

Димензија:  Ø 6,5cm

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/10153.000/rubber-bouncy-ball-mix

20 на залиха

Шифра: 10154 dog ball Категорија: