Дентална играчка за мало куче Тег 11см

280,00 ден

Дентална играчка за мало куче. Оваа гумена играчка за кучиња од duvoplus во форма на тег е идеална за преземање игри. Неправилните со дентални боцки овозможуваат бескрајна забава за играње.

  • силен материјал
  • дентална нега
  • погоден за врлање-носење
  • прави луди, неправилни движења
  • достапна во 3 бои

Димензија:  11 cm

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/400028/rubber-dumbell-mix-mixed-colors

20 на залиха

Шифра: 400028 Категорија: