Catnip Спреј за мачки

750,00 ден

Catnip е растение кај нас позната како коча билка, а научно познато како Nepeta cataria – кое е член на семејството нане

Направени со масло извлечено од сушени листови од Catnip, мачките едноставно не можат да се заситат од овој мирис. Испрскајте го на креветчето/корпата за спиење, гребалката, играчки и други места со кои доаѓаат во контакт.

Лесен за употреба, и е направен со концентрирано масло од коча билка за да стимулира вежбање и игра. Активната состојка во растенијата Catnip (непеталактон) е внимателно извлечена од листовите за да се создаде за секојдневна примена.

Ефектот на спрејот Catnip е безопасен, не предизвикува зависност и е природен.

  • Спреј за мачки 
  • Стимулира вежбање и игра
  • Лесен и безбеден за употреба

Достапно во шише со спреј од 175 ml

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/471600.000/catnip-spray

20 на залиха

Шифра: 471600 Категории: ,