Dozerka za domasni milenicinja – kuce-mace, hrana i voda 3.7л

790,00 ден

Dozerka za domasni milenicinja – kuce-mace, hrana i voda 3.7л

Дозер за храна и вода за кучиња и мачки со нелизгачки гумени влошки во основата со капацитет од 3.7 литри

  • издржлива пластика
  • достапен во разновидни бои

димензија 34 x 20 x 27 cm

Повеќе инфо: https://www.recordit.com/en/food-dispenser/238-food-and-water-dispenser-for-dogs-and-cats-37-l-8011391100653

Категорија: