Easy Go (сет за храна и вода) 1.5л

1.200,00 ден

Дали сте подготвени за одмор, патување или обична прошетка?

Чинијата Easy Go за кучиња и мачки е удобен и практичен сет за патување со двоен херметички контејнер за вода и храна.

  • направен од тврда и квалитетна пластика
  • капацитет од 1,5 литри по сад
  • херметичко затворање

Свежината и влажноста на храната се заштитени со херметичко затворање на садот. Функционален благодарение на практичната рачка и практичниот систем на затварање и со капацитет од 1,5 литри по сад. Производ кој не може да недостасува за да ја задоволи жедта и да гарантира оригинален оброк за вашиот верен пријател со шепа кога патувате.

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо:https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/mangiare-e-bere-per-gatti/easy-go/

3 на залиха