Flash ball за мачка

450,00 ден

Flash Ball за мачка ќе биде една од омилените играчки за вашата мачка бидејќи му обезбедува многу физичка активност, игри и забава. Кога топчето се движати и го привлекува вниманието на вашата мачка, која ќе трча да ја фати, тоа ќе биде предизвик за нив и ќе му помогне да се ослободат од енергија.

Flash Ball за мачка е интерактивна играчка, има светло што ја возбудува вашата мачка кога ја движите, светлото се активира и трепка. Вежбањето е од суштинско значење за здравјето на вашата мачка, топчињата се одличен подарок за да го поттикнете да игра и да трча.

Играчките се дел од здравјето на сите мачки.

  • интерактивна играчка дизајнирана со текстури.
  • со лед светла
  • отпорна и издржлив играчка
  • направени од нетоксични материјали.
  • го стимулираат ловечкиот инстинкт на вашето маче.
  • можете да поминете часови на забава со вашата мачка.

дијаметар 5 см

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

17 на залиха

Шифра: imac flash ball Категорија: