Playtime Гребалка 36см

2.700,00 ден 2.200,00 ден
-19%

Гребалка за мачки: Мачките сакаат да гребат, за да ја обележат својата територија и да ги изостри ногтите, канџите. Бидејќи ова е природно однесување, исклучително е тешко да се запре целосно кај мачките

  • гребалка за мачки со глувче
  • изработен од квалитетни материјали со постоље

Димензии 36 х 28,5 см

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/giochi-per-gatti/playtime-cat-arch/

5 на залиха

Категорија: