Гумена коска – дентална 14см

530,00 ден

Опис: Оваа гумена играчка за кучиња во облик на коска Duvo+ е цврста омилена за секое куче. Оваа површина на коската е исто така покриена со мали испакнатини кои ќе помогнат да се грижите за забите на вашето куче. Секоја куќа има потреба од едно од овие за часови весело џвакање и забава за време на играње.

  • Гумена играчка за кучиња
  • Корисно за забите и непцата
  • Стимулира џвакање и гризење
  • Часовна забава за играње

Опис: Оваа гумена играчка за кучиња во облик на коска Duvo+ е цврста омилена за секое куче. Оваа површина на коската е исто така покриена со мали испакнатини кои ќе помогнат да се грижите за забите на вашето куче. Секоја куќа има потреба од едно од овие за часови весело џвакање и забава за време на играње.

Димензии: 14 cm

Повеќе инфо: https://www.duvoplus.com/en/10455?search_api_fulltext=10455

9 на залиха

Категорија: