Kaiska za kuce – Okoluvratnik North Petrol

750,00 ден840,00 ден
-28%

Околувратник за куче North Petrol од програмата на duvoplus EXPLOR, е квалитетен избор на силни, отпорни производи за прошетки па се до спортски активности и тренинзи . Нивните современи дизајни, ергономски облици и висококвалитетнa изработка обезбедуваат оптимална удобност додека се надвор.

Асортиманот EXPLOR ги вклучува линиите „Север, исток, југ и запад“, секоја нуди свој специфичен избор на модели, бои и завршетоци, но сепак секоја нуди исто високо ниво на квалитет, мека неопренска покривка во контактните области и силни затворачи, спојки и Д-прстени, сите специјално дизајнирани за активни кучиња.

Duvoplus EXPLOR се издржливи, отпорни на временски услови, удобни ремени направени од двобоен ткаен најлон во стилски бои. Јаките и појасите имаат цврсти, четкани метални затворачи, може да се прилагодат за совршено да одговараат на вашето куче. Овие предмети се идеални за ентузијасти, авантуристички пешаци.

  • високо ниво на квалитет
  • цврст клип за прицврстување „carbon grey“од 360°
  • со мека завршница
  • модерни бои во модерно двобојно ткаење

Димензии:

Small (S) 20-35cm/15mm

Medium (M) 30-45cm/15mm

Large (L) 35-55cm/20mm

Повеќе инфо:https://www.laroygroup.com/en/products/detail/10969.000/explor-north-collar-nylon-petrol#

Околувратник (L) 35-55cm/20mm
840,00 ден
Околувратник (M) 30-45cm/15mm
790,00 ден
Околувратник (S) 25-35cm/15mm
750,00 ден
Clear
Шифра: Не е достапно Категорија: