остранувач на дамки од солзи на куче Diamond Eye

1.850,00 ден

Дијамантски лосион за контури за очи за кучиња и мачки. Остранувач на дамки од солзи на куче Diamond Eye.

Vitacoat Diamond eye е лосион за чистење дамки околу очите на кучиња и мачки. Ефикасно ги отстранува непријатните темни дамки околу очите.

  • Уникатен остранувач на дамки од солзи
  • Ефикасен за малите и бели кученца

Произведува: Vitacoat, Johnson’s Veterinary Products Ltd, (В.Британија)

Повеќе инфо: https://www.recordit.com/en/cura-del-pelo/842-diamond-eye-contour-lotion-for-dogs-and-cats-5024003702209

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/