Losion za cistenje na oci damki od solzi kaj kucinjata

890,00 ден

Лосионот за чистење очи дамки од солзи кај кучињата е формулиран за да помогне во ублажување на иритацијата и исфрлање на нечистотијата и остатоците од очите на вашето куче.

Безбедно за секојдневна употреба за чистење и спречување на дамки од солзи без да му предизвикате непријатност на вашето домашно милениче.

  • за чистење и спречување на дамки од солзи
  • ги смирува иритациите
  • помага за чистење на исцедок од окото на вашето куче предизвикано од алергии или други проблеми со очите
  • 100% безбеден, одобрен од ветеринарите на Francodex
  • формула и pH идентична со солзите
  • природен екстрат, познато кај народот како пченкарно цвеќе

произведенo од Лабораторија na Francodex – Франција

125 ml

Повеќе инфо: https://www.francodex.com/en/our-products/eye-care-cleansing-lotion-1?linkback=/en/our-products/categorie-en/dog?p=4