Dog treats Crancy I Love Dog

160,00 ден

Crancy I Love Dog е здрава закуска (награда) за возрасни кучиња.

I Love Dog е со:

  • со свежо пилешко
  • збогатена со 12 витамини
  • со Омега 3
  • внимателно одбран извор на нерастворливи влакна што помага да се одржат чисти забите.

Произведено во Италија

Повеќе инфо: https://www.giuntinipet.it/prodotti/crancy/cane/i-love-dog/

23 на залиха