Ola – глодари хрчак

140,00 ден

OLA храна за за хрчаци, глувци и гербили, формулирана со природни и внимателно избрани состојки. Мешавина од житарки, зеленчук, семки. Исто така е збогатен со витамини и минерали за да обезбеди соодветна хранлива поддршка за вашето глодарче.

Пакување  800 гр.

Категорија: