Песок за мачки LindoGatto 5кг

290,00 ден

Песок за мачки има особено висока способност за апсорпција. Направен е од 100% природен бентонит и е збогатен со природната јачина на активниот кислород. Овој материјал нуди придобивка од врзување со силен мирис и е особено ефикасен.

  • поголема апсорпција од стандардните песочи за мачки
  • Добар квалитет со економична цена
  • природни минерални производи
  • нежни за шепите
  • без мирис – идеално за чувствителни мачки

Песок за мачки Економичен, високо апсорбирачки!

Произведен во Италија

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Категорија: