Кукарка за кучиња Zeus Italy 53cm

7.200,00 ден 5.900,00 ден
-18%

Кукарка за кучиња Zeus е за малите раси кучиња, и е квалитетна изработка од нетоксичен полипропилен, со пастелни бои, стабилна и отпорна!  Опремена со прилагодлив заден вентилационен прозорец, подигнато дно со стапала што не се лизгаат за поголема изолација од земјата, дното со систем за дренажа, отстранлив покрив за брзо и ефикасно чистење и раб на влезната врата со арматура против каснување.

  • висок квалитет од нетоксичен полипропилен
  • стабилна и отпорна
  • со вентилационен прозорец
  • димензии: 53 x 46 x 48 cm

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/casette-per-gatti/zeus-50/

Кукарка за кучиња Zeus Italy 53cm