Sad za kucinja 2 vo 1, 850ml

450,00 ден

Sad za kucinja 2 vo 1, 850ml:

Двоен овален пластичен сад, идеален за кучиња и мачки, 2 во 1.

  • многу практично и елегантен дизајн
  • достапен во разновидни бои

димензии во cm: 23,5 x 16 x 6,5h

Капацитет 850 мл

Повеќе инфо: https://www.recordit.com/en/food-bowls/244-double-oval-plastic-bowl-for-dogs-and-cats-8011391002407

Категорија: