Sprej za macki protiv uriniranje ili grebenje

1.180,00 ден

Едно од најефикасното средство за одвраќање на мачките од нивните навики на уринирање, гребење во домот. Репелент спреј за мачки, за местата кои сакате да ги заштитите. Помага во заштитата на вашата внатрешна околина од оштетувања предизвикани од вашето маче (врати, мебел, теписи, килими).

  • спреј против уринирање, одбележување на територија, или гребење
  • пријатен мирис на цитрус и лаванда.
  • ефикасно и безбедно за мачките
  • за внатрешна и надворешна употреба

650 мл

Повеќе инфо: https://www.francodex.com/en/our-products/indoor-and-outdoor-repellent?linkback=/en/our-products/categorie-en/kitten/behaviour?p=2