Tвист стап 25cm

850,00 ден 740,00 ден
-13%
  •  Силна гумена играчка -ТPR*
  • Идеален за повеќечасовна забава

Вашето куче гарантирано ќе се забавува со часови со оваа играчка за кучиња Duvo+. Направен е од силна гума за да може вашето куче да си поигрува со задоволство.

Димензии: 25 x 6 x 6 cm

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/11778

*Термопластичната гума (TPR) е физичка мешавина на материјали, како што се пластика и гума. TPR материјалите покажуваат одредени физички карактеристики, многу силна.

15 на залиха

Категорија: