Vitakraft четка за чешлање на куче

750,00 ден

Мека четка за чешлање на куче, исто така погодна за мачки

  • Направено од цврста пластика,  со анти-лизгачка гумена рачка
  • Плус чешел за чистење со четка

Оваа мала мека четка со нелизгачка гумена рачка е совршена за нежна нега на животинско крзно. Прашината и влакното лесно се отстрануваат со помош на четката. Покрај тоа, четкањето ја промовира циркулацијата на крвта – што пак поддржува убава, сјајна крзно. Практично дополнително: малиот чешел за чистење со четка.

Произведува: Vitakraft – Германија

Vitakraft четка за чешлање на куче

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

20 на залиха