Заштитен конус за кучиња и мачиња – Елизабетански

520,00 ден950,00 ден

Транспарентен со лесен систем за затварање. Ги спречува вашите миленици да ги гребат, чеша на главата или пак да се лижат/гриза на телото, или болните или медицинските области. Се препорачува користење во пост-оперативна фаза или заштита.

  • висококвалитетен производ од Ветеринарната индустрија во Германија
  • систем за брзо и лесно затворање;
  • целосно транспарентен – целосна видливост;
  • мека и флексибилна;
  • 100% PP полипропилен (еколошки и безбедни

ЗА: постоперативна нега, нега на рани, закрепнување по кастрација/стерилизација, кожни болести

произведени во Германија: Krusse (Veterinary Industry since 1896)

Достапен во различни обеми за да се прилагоди на која било големина.

  • XS – 10 cm
  • M – 15 cm
  • XL – 25 cm

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

M
680,00 ден
XS
520,00 ден
XL
950,00 ден
Clear
Шифра: Не е достапно Категорија: