Гребалка за мачки Басил 70см

9.600,00 ден

Гребалка за мачки од Сисал е природно и многу цврсто влакно кое им помага на мачките да го отстранат ронлив горниот слој на ноктите. Ова го спречува растењето на ноктите. „Басил“ е направено од природна јута, хартиена врвка и кадифе. Јажето за сисал е забавна играчка и е идеална за гребење. Столбот располага со полукружно плато за одмор, како и корпа што е совршено место за набљудување на вашата мачка.

  • Висококвалитетна модерна гребалка во јута
  • Сисал и силно ткаено хартиено јаже
  • Цврста основна плоча
  • Обем на столб 75 мм

Соодветна и за големи мачки.

Оваа гребалка е од премиум селекцијата со високо квалитетнен материјал.

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/431-451847/scratching-tree-trend-basil-brown

https://mona.mk/product-category/mache-machki/grebalki-za-mache/

Категорија: