Grebalka za macka Vertigo natural 50cm

2.460,00 ден

Гребелка за мачка со пердуви за кој мачките лудуваат!  Vertigo е нашата оригинална гребалка за мачки и сè уште е најпродавана. Овој столб за гребење на мачки е исклучително силен и уникатен, а неговиот квалитетен е тајната на неговиот успех.

Квалитетни материјали: Оваа гребалка за канџи за мачки е направена од сисал јаже, долниот дел од лесонит со густина е покриен со мека кадифна ткаенина. Пердуви е закачени на столбот за интеракција

Чувајте го мебелот подалеку од шепите на мачката: природата на мачките е да сакаат да гребат, столбот за гребење ги привлекува мачките да гребат и да си играат,

  • Пердуви за интеракција
  • 100% природен врвен квалитет „A Grade“
  • издржлив и долготраен

Димензии: 30 х 30 x 50 cm

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/tiragraffi-per-gatti/vertigo/#

https://mona.mk/product-category/mache-machki/grebalki-za-mache/

Категорија: