Grebalka za macka premium Abigail 109 см

12.800,00 ден 11.700,00 ден
-9%

Grebalka za macka premium Abigail.

Оваа гребалка е од премиум селекцијата со високо квалитетнен материјал и густ плишан материјал.

  • сисал на столбот
  • мека, пријатна кадифна завршница
  • со куќа за мачки, скала и тунел
  • столб од ø 70 mm
  • погоден за мачиња и обични (куќни) мачки

Димензии: 36 x 30 x 109см

Гребалка Classic Abigail е со неколку нивоа. За почеток со цврста основна плоча, а преку скалите вашата мачка стигнува до пространа куќа за мачки каде што може да се опушти и да се повлече. Погоре има столб од сисал со кружен тунел на страната каде што вашата мачка може да се опушти. На врвот е поставена платформа за лежење или гледање во кадифен.

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/431-437445

https://mona.mk/product-category/mache-machki/grebalki-za-mache/

3 на залиха

Категорија: