Гребалка мачка Тренд 45cm

3.800,00 ден

Гребалка мачка Тренд: за мачките неопходна е квалитетна гребалка за да се грижи за нивните нокти. Сисалот е природно и многу цврсто влакно кое и помага на мачката да го отстрани ронлив горниот слој на ноктите.

Ова го спречува растењето на ноктите. Затоа, гребаницата е задолжителна за секоја мачка! Може да гребе на столбот, но меката плишана платформа е исто така прекрасно место за спиење

  • со сисал целосно залепен на столбот
  • Високо-квалитетен кадифен
  • Со топка за играње
  • Столб од Ø 75 mm
  • Погоден за поактивни мачиња и (куќни) мачки

Димензии: 35 x 35 x 45 cm

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/431-441961

Категорија: