Гребелка за мачка со кукарка Pago

3.390,00 ден

Гребелка за мачка со куќарка и платформа е совршено за да ја привлече вашата мачка. На врвот на столбот за гребење има платформа, одлично место за вашата мачка да дреме и да внимава на Вас.

  • Идеален за гребење, седење или спиење.
  • Висококвалитетни компоненти: обезбедуваат добар квалитет – издржливи

Совршен за Секојдневна Употреба: Идеално место за острење на канџите, место за релаксација, спиење, игра и забава

Димензии: 30 х 30 x 56 cm

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/tiragraffi-per-gatti/pogo/#iLightbox[]/0

Гребелка за мачка со куќарка и платформа Pago

https://mona.mk/product-category/mache-machki/grebalki-za-mache/

Категорија: