гумена топка играчка за куче -полна гума 5.5см

320,00 ден

Оваа duvoplus Bouncy Ball извира и скока екстра високо насекаде! Часови забава за кучињата и нивните сопственици. Направено од силен, тврд материјал за многу часови весело џвакање!

  • издржливa топка (полна гума)
  • отскокнува екстра високо
  • силен материјал кој тешко се кине
  • различни бои

Димензија:  Ø 5,5cm

 

20 на залиха

Шифра: 10153 dog toy ball 5.5cm Категорија: