Коска (Дентална)

690,00 ден 550,00 ден
-20%

Играчка коска со вкус на Чоколадно

Должина 14 см

Дентална: промовира здрави заби и непца

Чоколадо, додадени вкусови што ги прават овие гумени играчки уште попривлечни и позабавни. Симпатичен и шарен мал латекс

Произведено од Imac – Италија

9 на залиха