дентална нега за кучиња DentalSnack – средни раcи

230,00 ден

Crancy стоматолошка закуска од средна и голема раса на кучиња.

Дополнителна храна средна и голема раса Crancy денталната ужина е комплементарна храна што можете да ја користите како задоволство за вашето куче. Благодарение на калциумовите микрогранули и минерали врши абразивно дејство кое го спречува таложењето на забниот забен камен и ги одржува чистите заби и здрави непца. Бентонитот помага во чистењето на забите поради абразивниот капацитет и цревната рамнотежа благодарение на капацитетот за размена на катјони.

  • чистите заби и здрави непца
  • абразивно дејство кое го спречува таложењето на забниот забен камен

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

25 на залиха