закуски за мачка лосос Cat Crispy crunch

190,00 ден

Награди, закуски за маче. Неодоливо крцкавите закуски со лосос имаат прекрасно кремасто полнење и затоа се апсолутен белег за вашата мачка, залак за залак. Идеален како мала награда или за љубовно разгалување.

Дајте и на вашата мачка здрава и вкусна закуска!

  • крцкави  со кремаст фил
  • со лосос
  • формула без шеќер

Производ на Vitakraft-Германија

Закуска за мачка лосос Cat Crispy crunch

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Категорија: