Грицки дентална за мачки – Crancy I love cat (dental)

140,00 ден

I Love Cat е вкусна здрава закуска/награда: Грицки дентална за мачки:

  • со свежо месо
  • содржи 12 дополнителни витамини
  • дентална нега

Внимателно одбран извор на нерастворливи влакна што помага да се одржат чисти заби и таурин за оптимална функција на срцевиот мускул.

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Грицки дентална за мачки со 12 витамини

Нема на залиха

Нема на залиха