конзерва храна за мачки Bewi cat Дивеч 400гр.

135,00 ден

Најквалитетни месни производи, 68 % месни производи

  • Гарантирано само од животни погодни за човечка исхрана
  • Збогатен со вредни витамини
  • Сочна текстура на месо
  • Без вештачки бои, вкусови или конзерванси.
  • Направено без протеин од соја

Произведено во Германија

Нема на залиха

Нема на залиха

Категории: ,