Грицки за мачки – награда Crancy PuffyCat пилешко

145,00 ден

Грицки за мачки – награда Crancy Puffy Cat со пилешко е вкусна и хранлива закуска.

Крцкава надворешна со пилешко и фил од свежо сирење. Совршен избор и за вкус и за функционалност. Збогатено со 12 витамини за здравјето и благосостојбата на вашата мачка. Внимателно избраниот извор на нерастворливи влакна помага да се промовира оптимална орална хигиена.

  • Грицки за мачки со 12 витамини

Грицки за мачки – награда Crancy Puffy Cat со пилешко

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

25 на залиха