Играчка коска со вкус на Чоколадо-18см

780,00 ден 650,00 ден
-17%

Играчка коска со вкус на Чоколадно што ги прават овие гумени играчки уште попривлечни и позабавни

  • Стимулира џвакање и гризење
  • Корисно за забите и непцата

Должина: 18 см.

Произведено од Imac – Италија

Повеке инфо:https://www2.imac.it/catalog/en/dogs/dog-toys/osso-large-in-tpr-cioccolato/?lang=en

Категорија: