Кафез за глодар – зајче Bingo 70 cm

3.850,00 ден

Кафез за глодар – зајче, практичен и функционален кафез за зајаци и заморчиња, благодарение на цврсто пластичното дно и горната структура во проѕирна цврста пластика, за да го одржувате вашиот мал пријател секогаш видлив.

Широкиот отвор во метална мрежа поставен на горниот дел, овозможува одржување и внесување на храна,  и во исто време гарантира совршена циркулација на воздухот.

  • Силна и квалитетна пластика, не токсична
  • Лесен за одржување, затворен дел за помалку ѓубре
  • кафез за зајчиња / морски прасиња

Димензии:      80 x 42 x 49 см

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/roditori/prodotti-per-conigli-e-porcellini-dindia/bingo/

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

4 на залиха

Шифра: Bingo cage Категорија: