Кафез за зајак и морско прасе Рони 80

8.700,00 ден 7.500,00 ден
-14%

Ексклузивен кафез за зајчиња / морски прасиња

кафез за зајаци и заморчиња со големо пластично дно и обоена жичана мрежа. Има две големи врати на предната и горната страна за лесен пристап до внатрешноста на кафезот, за вметнување храна и за нормално одржување. Пластичната полица закачена на дното со скала му овозможува на вашиот глодар да има повеќе простор. Внатрешната опрема ја комплетираат додатоците како што се пластичниот сад Fun Bowl, надворешниот хранител за сено и поилка со практично поврзување со мрежата.

  • Силна и квалитетна пластика со поцинкована мрежа
  • комплетно опремен како на сликата
  • Димензии:      80 x 42 x 49 см

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalog/en/rodents/rabbits-and-guinea-pigs/ronny-80/?lang=en

3 на залиха