Kafez za hrcak Hamster delux

4.950,00 ден 4.680,00 ден
-5%

Сте во потрагата по кафез за хрчак кој е доволно голем и квалитетен за вашиот хрчак? Тогаш не барај повеќе! Трокатниот кафез за хрчаци е поголем од повеќето кафези за хрчаци и е модуларен дизајн. Овој кафез за хрчаци е целосно опремен. Големата екстра-длабока основа го елиминира расфрлањето на постелнината околу кафезот.

  • кафезот за хрчаци вклучува 3 ниво.
  • голем простор за живеење
  • квалитетна метална изработка
  • нетоксична пластика

направено во Европа,

Димензии :  51 x 28 x 48 cm