Кафез со зајак и морско прасе Бени 80

12.000,00 ден 9.600,00 ден
-20%

Бени 80 е идеален дом за зајаци и морско праце. Прекрасен, шарен, овој кафез ќе ги пречека вашите пријатели, нудејќи простор, сигурност и спокојство.. Структура во метална мрежа обоена во сина боја лесно се одвојува/закачува до дното, преку две странични штипки, за секојдневно одржување. Доаѓањето до вашето домашно милениче или ставањето храна во кафезот ќе биде многу едноставна операција благодарение на големите отвори, еден напред и еден врв. Две полици закачени на мрежата и поврзани на дното, создаваат совршено живеалиште за да му овозможат на вашиот глодар да јаде, да игра и да се одмора.

  • Многу простор, две нивоа
  • Силна и квалитетна пластика со поцинкована мрежа
  • комплетно опремен како на сликата

Димензии:      80 х 49 х  60 cm

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalog/en/rodents/rabbits-and-guinea-pigs/benny-80/?lang=en

3 на залиха

Шифра: D1110-1-1 Категории: ,