кафез за кучиња Метален XXL (123см)

12.800,00 ден

Кафез за кучиња метален со анти-лизгачка основа за безбеден транспорт на вашето куче во автомобилот или како место за спиење дома. Брзо и лесно се преклопува, склопува и практично е за транспорт. Многу кучиња исто така сакаат да дремат во него во текот на денот, по можност со убава перница во неа.

Спецификација

дебелина на жици: хоризонтална 3,2мм – вертикална 2,5мм – рамка 3,8мм

  • квалитетена изработка
  • практичен- лесно се склопува и транспортира
  • 2 врати кои можaт да се заклучат
  • со рачка за носење, преместување

Димензии: 123 x 77 x 83cm

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/780-381.000/dog-crate-2-doors-plastic-tray-black

Кафез за кучиња Метален XXL (123см)

Нема на залиха

Нема на залиха

Категорија: