Кафез за птици тигрици папагали Irene 4

4.900,00 ден

Кафез за птици тигрици папагали.  Irene 4 е кафез e големен со правоаголна основа и цврсто пластично дно,  комбинирано со галванизирана мрежеста структура.  Вклучени ќе најдете две хранилки, поилка, две стапчиња со карактеристична форма на гранка и лулашка за играње.

Одржувањето и чистењето ќе бидат олеснети со фиоката за извлекување на дното и со двата отвори, едниот на предната, а другиот на страната.

Совршен е за сместување на тигрици, канаринци и мали егзотици, благодарение на максимална удобност.

  • квалитетна пластика и силна галванизирана жица
  • комплетно опремен
  • брзо и лесно чистење
  • нетоксична пластика

Кафез за птици тигрици папагали.

Димензии: 59 x 38 x 56 cm

Произведeно во Италија

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

2 на залиха

Шифра: ирена 4 Категорија: