Кафез за зајак и морско прасе Easy 100

4.200,00 ден

За вашите зајаци или морски прациња Easy 100 е кафез со доволно простор и прилагоден на нивните потреби и навики. Големо пластично дно и обоена жичана мрежа, споени со практични странични куки. Храната лесно можете да ја вметнете низ двата големи отвори. Надворешниот фидер, закачен за мрежата, ќе ви овозможи да го снабдите вашиот глодар со сеното потребно за вашата секојдневна исхрана.

  • изработен од високо квалитетни материјали
  • димензии: 100 x 45 x 55 cm

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalog/en/rodents/rabbits-and-guinea-pigs/easy-100/?lang=en

4 на залиха