Кафез за хрчак Cricketi 9

3.900,00 ден 3.600,00 ден
-8%

Кафез за хрчак, хрчаци со пластично дно и метална мрежеста структура.

Закачена на мрежата полица поврзана на дното со тунел за да создаде повеќе простор за вашиот мал глодар. Кафезот го комплетираат гнездото, тркалото и основни додатоци за да се создаде средина која одговара на потребите на вашиот хрчак. Отворот на покривот со заштитна кука ќе ви овозможи удобно да ја вметнете храната и лесно да стигнете до вашето домашно милениче.

  • изработен од високо квалитетни материјали
  • комплетно опремен како на сликата
  • димензии: 45 x 31 x 29 cm

Производител: Imac – Italy

Се препорачува кафезот за хрчак да биде од издржлива пластика со метални жици. Исто така, важно е пластиката да биде нетоксична.

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalog/en/rodents/hamsters/criceti-9/?lang=en

5 на залиха