Кликер за куче за обука

390,00 ден

Кликер за куче, корисна алатка за тренинг, учење на команди. Со тоа што, звугот на кликерот веднаш штом кучето ќе ја изврши дадената команда, му дава до знаење дека постапило правилно и дека ќе ја добие посакуваната награда. Кликерот ги означува добрите однесувања.

  • идеален за тренинг
  • еластична нараквица

Клучни придобивки:

Метод кој го забрзува и подобрува тренингот.

Помага да го тренирате вашето домашно милениче користејќи позитивно звук кое вашето куче ќе може лесно да го идентификуваат.

Кликер за куче.

Повеќе инфо:https://www.recordit.com/en/training-accessories/382-515-training-clicker-for-dog-training#/11-colour-blue

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Шифра: dog clicker for training Категории: ,