коска од термопластична гума 11,6 cm

720,00 ден 450,00 ден
-38%

коска од термопластична гума и лед светло 11,6x5x5cm

  • Должина 11,6x5x5cm
  • екстра силна играчка Коска

Материјал: Термопластичната гума (TPR) е мешавина на материјали, како што се пластика и гума. Силна и еластична

Произведено од Imac – Италија

10 на залиха