Крекер за зајче и глодари Грозје и јаткасти плодови Kräcker®

210,00 ден 185,00 ден
-12%

Крекер за зајче и глодари со грозје и јаткасти плодови.  Крцкавите стапчиња се специјално дизајнирани за џуџести зајаци и убедуваат со природни суровини со висок квалитет. Збогатен со есенцијални витамини и направен без додаден шеќер.

Популарниот Kräcker® со крцкави јаткасти плодови и овошје ветува чист вкус и е добредојдена промена во менито на секој крзнен пријател.

  • За џуџести зајче (лавја глава, мини лоп) и сите видови на глодари
  • Рафинирано со грозје и јаткасти плодови
  • Есенцијални витамини и минерали
  • Без додаден шеќер
  • Три вкусни слоеви
  • Печени на необработено природно дрво

За витален живот на зајачето!

Произведено во Германија

19 на залиха